Областният управител на Бургас Пламен Янев свика на спешна среща представители

...
Областният управител на Бургас Пламен Янев свика на спешна среща представители
Коментари Харесай

Малтретирана ученичка в Бургас: Областният управител се зае с казуза

Областният шеф на Бургас Пламен Янев свика на незабавна среща представители на всички институции, имащи отношение по случая с унизено в учебно заведение момиче, написа.

Семейството на дванадесетокласничката описа, че щерка им в продължение на години е подложена на душевен и физически тормоз от свои съученички.

Градската администрация се е срещнала с представители на полицията, на учебното заведение и на ДАЗД.

„ От извършения през вчерашния ден диалог мисля, че институциите се убедиха, че имаме проблем в връзката. Всяка една от тях се затваря в своя вътрешен устав и не прави спомагателното и човешкото да уведоми сътрудници, които имат други начини за работа. Устните сигнали постоянно би трябвало да бъдат придружавани от писмени ” , акцентира Пламен Янев. Той е изискал от полицията информация на всички сигнали, подавани от родителите на Миляна Попова.

Самата ученичка описа, че след репортажа на NOVA тормозът към нея спрял. Изключение правели няколко обидни думи към нея и родители ѝ. 18-годишното момиче ще приключи в самостоятелна форма на образование. Учебното заведение обаче не е предложило насилниците му да пресечен образованието си там.

Повече гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР